Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00uur op 0161 870911.

De winkel

SameLight.eu is powered by LampVision B.V.

LampVision B.V. is een kleine onderneming en actief in de verlichtingsmarkt met momenteel 2 websites. Met reeds meer dan 14 jaar ervaring in deze branche trachten wij om deze websites te vullen, met de voor u, meest interessante lichtbronnen.

Flexibiliteit, meedenken, service, bereikbaarheid tijdens werkdagen, dat zijn slechts een paar dingen die wij zelf erg belangrijk vinden als wij zelf iets (willen) kopen bij een webwinkel.
Mocht u commentaar hebben of verbeterpunten dan zouden we dat graag van u vernemen, we leren nog iedere dag...

LampVision heeft momenteel 2 websites, te weten:

www.SameLight.eu
Op deze website treft u de meest voorkomende Osram en Philips vervangingslampen voor uw winkel, woning, kantoor, flatgebouw, noemt u maar op. Onze doelstelling is om de hoogste kwaliteit te leveren tegen de scherpste prijzen.

Elke dag worden er nog producten toegevoegd. Mocht u op zoek zijn naar een A-merk product dat nog niet op de site staat, contacteer ons dan.

www.LampVision.eu
Op deze website treft u beamerlampen voor alle beamers/projectoren en projectie tv's. Hierop ontvangen wij veel orders van bijvoorbeeld scholen in binnen- en buitenland. Zo exporteren wij dagelijks naar landen zoals Belgie, Duitsland, Frankrijk, Italie, Portugal, Zweden, Finland, etc.